Meer info

KVK 51571870
Mail: brievenbus@kzing.tv of info@kzing.nl

Kzing is een veelzijdig bedrijf. Je kan ons op allerlei plekken vinden: in privélessen, in het theater, in het primair onderwijs (ook in het speciaal onderwijs), in workshops, etc. Kzing heeft meerdere sites, om iedere doelgroep apart te kunnen bedienen.

U bevindt zich nu op de site muziekles.kzing.nl. Dat is de informatiesite voor de privé muziekleerlingen van Kzing. De muzieklessen worden gegeven door Ellis Castenmiller. Zij is gediplomeerd pianodocente. Ze geeft keyboard-, piano- en solfègelessen.

Hieronder vind je  informatie over andere plekken waar je Kzing kan vinden:

Een liedjessite. Een abonnementensite waarop je geen uitgewerkt, methodisch lesmateriaal vindt, maar alleen zo’n 160 liedjes van Kzing, met tekst en karaoke. Deze site is onder andere geschikt voor de leerlingen en oud-leerlingen van Kzing-theaterlessen, maar ook voor docenten en scholen die graag het liedmateriaal voor hun groepen uit willen breiden.

Dit is een abonnementensite waarop u uitgewerkt vakoverstijgend muzisch lesmateriaal kunt vinden. Naast liedjes is er ook luistermateriaal, materiaal om te dansen, te zingen, te acteren. Ook vindt u hier podcasts en een beginnersmethode om te werken met keyboards of boomwhackers in het klaslokaal.

Dit is de site voor theaterleerlingen.
Musicallessen voor mensen van 6 jaar tot in de 20, in verschillende leeftijdsgroepen.

Hier vind je informatie over maatschappij-betrokken lessen muzische vorming op een aantal basisscholen in Hoorn. ( Regulier en speciaal onderwijs.)

Heb je behoefte aan een speciaal materiaal rondom een thema, of aan advies? Kijk dan eens op deze pagina.

U kunt Kzing ook op Instagram vinden: Kzingsta. Dat is voornamelijk de plek waar de kids en jongeren van Kzing- theater in beeld worden gebracht.

Je kan Kzing ook op Facebook vinden, onder de naam Club Kzing

Kzingmee is ons YouTube account

Wij hopen dat onze visie en werkwijze u aanspreken. Laat ons gerust weten of u iets mist. Wij staan altijd open voor feedback.

Een hartelijke groet van het team van Kzing

Als u meer wil weten over onder onze onderwijsvisie, klik dan op deze link:

Samen het keyboard exploreren..
Stuur ons gerust een mail!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *